A szervezők lelkesedése és munkája láttán Liska Tibor örökségének gondozói és más szakmabeliek (közgazdászok, oktatók, hallgatók) felbecsülhetetlen szellemi támogatást adnak. Ahhoz azonban, hogy az ötletekből, jegyzetekből és tervekből újra létrejöhessen ez a ma egyedülálló hallgatói kezdeményezés, egy átélhető gazdasági szimulációs játék, még többre van szükség. Ha valódi alternatív gazdaságot szeretnénk, szükség van a valódi gazdaság szereplőinek segítségére is. Ők azok, akik a játékszabályokhoz a játékelemeket adják. Hiszen bármilyen izgalmas a társasjáték, csak akkor játszhatunk, ha van táblánk, kockánk és vannak figuráink is. Köszönjük nekik ezt a nélkülözhetetlen hozzájárulást.

Amennyiben szeretne Ön is hozzájárulni a tábor megrendezéséhez (legyen szó bármilyen szellemi vagy anyagi hozzájárulásról), kérjük írjon a liskaland@ltsz.hu címre!

Jelentkezés  
HKA BME GTK hallgatói önkormányzata lehetőségeihez mérten jelentősen segíti a szakkollégium működését. A Liska Tibor Szakkollégium az egész kar szakmai életét képviseli, egyetemi és országos szinten egyaránt. A mi sikerünk így a HÖK sikere is. A szakmai élet támogatása jó befektetés is, sok felvételiző számára fontos ugyanis, hogy aktív szakmai életjeleket találjon leendő egyetemén. Bátran kijelenthetjük, hogy a LisKaLand a jelenlegi hazai szakkollégiumi élet egyik legnagyobb vállalkozása. HFAA Heller Farkas Alapítványt 1999-ben dr. Kövesi János, egyetemi tanár, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának dékánja alapította, a Kar oktató - kutató munkájának és közösségének sokoldalú támogatása céljából. Az Alapítvány jelentős mértékű anyagi támogatással, valamint az első helyezettnek járó különdíjjal járul hozzá a LisKaLand sikeréhez.
RBNapjainkra számtalan egyetem oktatási anyagában szerepel a "Red Bull sikertörténet" elemzése. Sok intézmény próbálta már meghatározni a Red Bull márka tulajdonképpeni értékét. Ez mind nagyon szép - de a Red Bull nem foglalkozik efféle spekulálgatással. A cég számára ugyanis csakis az számít, hogy mit gondol a vásárló, amikor a dobozt a kezében tartja. Az erőteljes marketingtevékenységnek köszönhetően éppen ez az, ami megkülönbözteti a Red Bullt a versenytársaktól. A versenyhelyzetet talán így foglalhatnánk össze a legfrappánsabban: "Gyakran másolják - utol mégsem érik". A Red Bull egy különdíjként felajánlott siklóernyőzéssel támogatja a LisKaLandot.

MSZHA Magyar Szabadalmi Hivatal a szellemi tulajdon védelméért felelős kormányhivatal. A Hivatal működését saját bevételeiből fedezi.
Feladat- és hatáskörébe tartozik:
a) az iparjogvédelmi (azaz a szabadalmakkal, használati mintákkal, formatervezési mintákkal, védjegyekkel valamint a földrajzi árujelzőkkel kapcsolatos) hatósági vizsgálatok és eljárások lefolytatása;
b) a szerzői és a szerzői joghoz kapcsolódó jogokkal összefüggő egyes feladatok ellátása; stb.

KAPCSOLATHÁLÓ KUTATÁS
A tábor résztvevői egyúttal egy újszerű társaskapcsolat-hálózati kutatásban is részt vehetnek, amelynek eredményeiről (kapcsolati hálójukról) a tábor vége után információt is kapnak majd. A kutatást Vicsek Tamás akadémikus, az ELTE egyetemi tanára vezeti. A Kapcsolatháló kutatás költségvetéséből jelentős összeggel támogatja a tábort.

BankárképzőA Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt.-t, Kelet-Európa első bankárképző intézményét 1988-ban hívta életre. Az intézmény 22 éves fennállása során több mint 50.000 hallgatót oktatott, köztük a hazai bankszakma több elismert képviselőjét is. Folyamatosan bővülő oktatási profiljában a speciális, bankszakmai tanfolyamok mellett hazai és nemzetközileg akkreditált szakképesítést nyújtó és diplomát adó programok találhatók. Az oktatás mellett a Bankárképző Magyarország vezető banki tanácsadója, mely specializáltan üzleti, kockázatkezelési megoldásokat nyújt ügyfelei számára.