Örülünk, hogy felkeltettük érdeklődésed a táborunk iránt. A LisKaLandra a lentebb leírt módon tudsz jelentkezni, kitöltve az alábbi űrlapot.
Ha még nem döntötted el, jössz-e, az itt található mezőben feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, mi pedig garantáljuk, hogy nem maradsz le semmilyen fontos információról a LisKaLanddal kapcsolatban

Név:
E-mail:
 
Jelentkezés  
  1. A tábordíjat (26 650 Ft) a következő, a CIB Banknál vezetett számlára fizesd be: Műegyetemi Ifjúsági Nonprofit Kft., számlaszám: 10701269-45330801-52000001. A megjegyzés rovatba írd be: "LISKALAND". Fontos, hogy a pontos összeget utald át, ellenkező esetben jelentkezésed érvénytelen, és az összeget sem tudjuk visszautalni!
  2. Az összeg befizetését igazoló szelvény szkennelt változatát (online utalás esetén az igazolóképernyő képét) csatolva küldd el a liskaland@ltsz.hu címre. A levél tárgya legyen "befizetés_név".
  3. A befizetést igazoló szelvényt (online utalás esetén nyomtatott változatát) a táborba is hozd magaddal!

A jelentkezés akkor válik teljessé, ha a lenti adatokat elküldted és a tábordíjat a fenti módon befizetted. A befizetés határideje 2010. június 15. Ha mégsem tudsz eljönni, és ezt június 20-áig jelzed, a tábordíj felét visszatérítjük. Ezt követően nem áll módunkban az összeget visszautalni.

A tábor díja a következőket tartalmazza: részvétel a játékban, szállás, étel- és italfogyasztás a tábor ideje alatt, részvétel a szakmai és szórakoztató programokon, valamint lehetőséged nyílik részesülni a 600 000 Ft értékű tárgynyereményekből is. A helyszínen a játék megkezdéséig ingyenes szendvicsekkel teszünk az éhhalál ellen. Az utolsó napon, az eredményhirdetést követő záróbuliban pedig forintos büfé üzemel diákbarát árakkal. A köztes időben, a játék teljes ideje alatt minden kiadás kizárólag ökiben, a tábor saját pénznemében jelentkezik.

A LisKaLandra való jelentkezés egyetlen feltétele a tábor megkezdése előtt betöltött 18. életév.


A jelentkezés lezárult


A megadott személyes adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, azokat kizárólag a tábor lebonyolításával összefüggő célokra használjuk fel.

Ha bármilyen kérdésed van, a Kapcsolat menüpont alatt felteheted; mi minden levélre válaszolunk.