Vélemények a táborról


A 2009-es LisKaLandon vendégünk volt a magyar pénzügyi szakma több jeles képviselője, és egy bűvészvilágbajnok is. Őket, és a játékosokat kérdeztük a táborban átélt tapasztalataikról, a LisKaLandról kialakult véleményükről.

Jelentkezés  


(Hogyan mesélné el fiának, hogy mi is az a LisKaLand?) Egyszerűn tettem. Mondtam: "Menj el egyszer és nézd meg!" - Király Júlia, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
A teljes interjú itt olvasható »

"Amit nyáron láttam, és az nekem nagyon imponált. Rövid időt töltöttem a LisKaLandon, de az egésznek volt egy nagyon oldott, jó, jópofa hangulata..." - Felcsuti Péter, a Raiffeisen Bank vezérigazgatója
A teljes interjú itt olvasható »

"Hogy én lennék-e a büfés vagy pedig bankot nyitnék... Nyilván az ember azt gondolná, hogy akkor nekem valahogy a pénzügyi oldalon kellene dolgozni. Lehet, hogy majd egyszer ki kell próbálni..." - Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. Igazgatóságának elnöke
A teljes interjú itt olvasható »

"Magát a koncepciót, a LisKaLandot, azt gondolom, hogy sikerült megismernem, nagyon egyedi projektnek, nagyon jó ötletnek tartom. Egy ilyen szimulált gazdaság kialakítása nagyon érdekes..." - Hajnóczy Soma, bűvészvilágbajnok
A teljes interjú itt olvasható »
Résztvevők véleményei

"Fogalmam sem volt, mire számítsak, de majdnem száz egyetemistával biztos voltam benne, hogy a jó társaság és a bulik nem fognak hiányozni."

"Nem tudok kiemelni legemlékezetesebb pillanatot; szerettem az esti pipázásokat, borozgatást, a koncerteket, a társaságot, vagy csak ha valaki megdicsérte a főztömet. De végig szuperül éreztem magam."

"...a kocsma annyira szívemhez nőtt, mint egy jóindulatú daganat..."

"Tulajdonképpen picit vállalkozni tanított meg. Azt, hogy figyeljek oda az ügyfeleimre, hogy tanuljak meg kockáztatni és veszíteni, hogy nem lehet mindent egyszerre. És hogy munka mellett is hatalmasakat lehet bulizni!"

"Nagy nyaralás volt, az biztos, nem dolgoztam szinte semmit - jobban meg is érte így, mint pl. egy iPod a végén."

"A vállalkozásban rengeteg ki nem használt kapacitás volt, házi teát és frissen főzött kávét senki nem árult - ezek lettek végül a sikerem kulcsai."

"Gyertek el, mert ezt egyszer mindenkinek végig kell élnie. Olyan világba kerülhetsz, amelyben megnézheted, milyen lenne minden, ha jól működne. Milyen lenne, ha csak egyetemisták lennének a világon!"

"Életem egyik legszebb nyolc napja volt."

"...néhány barátommal megalakítottuk a Boldog Munkanélküliek Klubját (BMK). Akkora sikere lett, hogy hamar ki is vásároltak belőle..."

"Még szép, hogy megyek jövőre is!"