LisKaLand 2010 - nyár a parkban!

A LisKaLandnak 2010-ben a kétegyházi FVM Középiskola, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium ad helyet. Kétegyháza Békéscsabától 20 km-re, Gyulától 13 km-re fekvő nagyközség, melynek nevezetessége a tábor helyszínéül szolgáló, ma iskolaként funkcionáló kastély, mely egykor az Almásy grófok birtoka volt. A település Budapestről vasúton átszállás nélkül két és fél óra alatt elérhető.

Jelentkezés  

Az iskola és kollégium sokat megélt épületei mára természetesen minden igényt kielégítő szállodai körülményekkel várják a látogatókat, így minden adott egy gazdasági szimulációhoz is. A LisKaLand idejére a díszterem a bűvészvilágbajnok mágikus barlangjává válik, a nagyteremből a zenei élet és a bulik központja lesz. A pince borozóvá, a kollégium szállodává alakul. A hatalmas, vadregényes parkban vízipipázó- és pihenőhelyek várják a fáradt játékost, a fák árnyékában medencék telnek meg vízzel a nyári meleg ellensúlyozására. A faház kocsmájában, valamelyik büfében, vagy épp az udvaron álló bográcsosnál költhetők el a LisKaLand Bankjában felvett ökik (az öki a játék során használatos pénznem).

A játéktér szinte korlátlan, rengeteg lehetőséget rejt. Kreativitásod és új ötleteid kellenek csak, hogy LisKaLandon játszhass! Komolyan.